Arrangementer

11/12-2019

DALYFO lokalafdeling  Lolland -Falster får besøg af Erik Lagerberg

ERIK LAGERBERG lever på trods af to forskellige cancerdiagnoser, diabetes og blodpropper (med efterfølgende ødem i benet) et frodigt og aktivt liv.

Der har været stille tider i Eriks liv, men familien og ikke mindst hans hustru har været til uvurderlig støtte.

Erik har arbejdet inden for skoleverdenen i Næstved i alle arbejdsårene og sluttede som skoleleder i 2009.

Erik og hans hustru, Lene, har tilsammen 5   piger og 12 børnebørn. Han har gået til italiensk og fransk igennem mange år i aftenskolen og på VUC, deltaget i læsegruppe på biblioteket, er aktiv i Nykøbing F Boligselskab som afdelingsformand og sidst men ikke mindst som formand for Patient- og Pårørende Rådet på Nykøbing F. Sygehus.Erik vil forsøge at komme hele vejen rundt om sit liv.

 

Alle er velkomne - Fri entre

Tilmelding er nødvendig til Ulla Fink Ulriques på tlf. 23248423 eller

Mail: danula-design@c.dk  senest d. 6 december

10/12-2019

Foreningen har til formål at hjælpe de frivillige sociale foreninger, der ikke har en e-mailadresse eller på anden vis har mulighed for at kommunikere digitalt med omverdenen.

Foreningen opretter i samarbejde med den frivillige en samarbejdsaftale, hvoraf fremgår at den frivillige ønsker den digitale korrespondance videresendt i papirbrev.

E-administrationen hjælper også gerne borgere med f.eks.

- Den digitale postkasse
- NemID
- Indtastning af forskudsopgørelse mm.

07/12-2019

Det sociale netværk, Unge På Vej 

Inviterer til en eftermiddag med personlige fortællinger. Har du følt dig ensom i juletiden på grund af en kaotisk familiesituation? Eller har du bare brug for en pause fra al julepresset. Så kom med når Det Sociale Netvørk inviterer til en gratis eftermiddag, hvor to lokale frivillige fra Unge På Vej vil fortælle deres egne historier om de ting, der gør juletiden svær for dem.

Det er gratis at deltage

 

Tilmeld dig ved at skrive navn og antal personer til shs@detsocialenetværk.dk 

05/12-2019

Carsten Stoemann Rasmussen, der er formand for OCD lokalgruppe Lolland-Falster, inviterer til erfaringsudveksling og lægger op til diskussion i en hyggelig og rar atmosfære. Vil du bare se på, er du også velkommen.

OCD er en sygdom, man tidligere med et dårligt begreb kaldte tvangsneurose. Det er en langt mere kompleks lidelse, og man skal næsten selv have prøvet det på egen krop, for at forstå hvor invaliderende, den er.

Møderne er åbne for alle, og man forpligter sig ikke til andet end at møde frem den ene gang - selv om man naturligvis er velkommen til at vende tilbage.

04/12-2019

VeteranCaféen er et sted hvor veteraner kan mødes og drøfte deres oplevelser fra deres missioner. Caféen er også et sted, hvor man kan få input til, hvor man kan få hjælp hvis dette ønskes.

04/12-2019

Har du været udsat for seksuel krænkelse, overgreb, voldtægt eller incest?

Så har du mulighed for at møde andre, der har været i samme situation, og få støtte. Gruppens tovholdere er Katja, der selv har været udsat for seksuel krænkelse, og Jane, der er terapeut og som deltager i gruppen med støttende funktion. Du kan deltage anonymt i gruppen.

Projektets hovedformål er at hjælpe den enkelte borger, der har været udsat for fysiske eller psykiske overgreb, opvokset i misbrugerfamilier og efterfølgende har svært ved at få tillid til sig selv, andre mennesker, det offentlige system, finde job og ikke mindst finde tilbage til sig selv igen.

Selvhjælpsgruppen går i høj grad ud på at genopbygge den mistede tillid. Den er tilbud om terapeutiske samtaler i individuelle forløb.

03/12-2019

Dansk Fibromyalgi forening tilbyder dig, at deltage i en lokal Netværksgruppe.

Gruppens formål er at mødes over en kop kaffe, få talt med ligesindede om de svære og ikke mindst de positive ting i hverdagen. 

De månedlige møder vil som udgangspunkt være uden pårørende. 

Der vil indimellem arrangeres foredrag eller andre relevante emner, hvor det vil være muligt for pårørende at deltage. 

Vi sætter pris på hyggeligt samvær hvor vi kan udveksle erfaringer og tale om alt lige fra hjælpemidler til strikkeopskrift.

30/11-2019

Har du brug for inspiration og ideer til lokale oplægsholdere / musikere?

Eller har du nogle gode foredragsholdere du kan anbefale andre?

Så send dem / mail dem til os, så skriver vi dem på listen til fælles inspiration og gavn.

Tak for din hjælpsomhed.

28/11-2019

Netværksgruppen er en gruppe for psykisk sårbare kvinder, der har til formål at forebygge isolation og tilbagefald, samt skabe sociale nære venskabsforhold. Gruppen mødes for samtale, samvær, sparring & relaterede oplæg.

27/11-2019

Angstforeningen tilbyder selvhjælpsgruppe

Formålet med selvhjælpsgruppen:

- Give deltagerne mulighed for at møde ligesindede og finde ud af, at de ikke er alene med deres angstlidelse.

- Skabe en rar atmosfære, hvor deltagerne tør tale om det, der er svært og give konstruktiv feedback.

- Gruppedeltagerne bakker hinanden op og støtter hinanden i arbejdet ud af angsten.