Udskriv denne side       RSS feed med vores nyheder  

Slip Frivilligheden Løs

Referat fra Slip Frivilligheden Løs

Foreningernes Dag 2017

I silende regn delte arrangørerne (Guldborgsund Kommune, Vores Nykøbing og Guldborgsund Frivilligcenter) 380 sandwich ud til frivillige fra 70 foreninger. Arrangementet blev taget godt imod både af de frivillige, af politikere og de borgere, vi gennem dagen talte med.

Der var, ved evalueringsmødet mandag aften, bred enighed om, at det havde været alle tiders oplevelse på trods af regnen, og at alle havde lært rigtig meget af at være med til næste gang, for det satser vi på, at der bliver.

Vi (arrangørerne) takker alle for god sportsånd og for at gøre vores værste drømme om kaos til skamme med hensyn til at få biler og materialer ind og ikke mindst ud i god ro og orden. Vi sender også en "god bedring" hilsen til dem, der måtte blive snottede dagene derpå.

DER ALTID ER ET FÆLLESSKAB, NÅR MAN HAR BRUG FOR DET, I GULDBORGSUND.

Billeder fra dagen

 

 

NYKØBING F.

Temadag på den Nationale frivilligdag d. 29. september 2017 kl. 9:30 - 14:00

Stærke Frivillige - det er der brug for, og de frivillige skal have alle muligheder for at udvikle sig selv og deres organisation.

Derfor inviterer Guldborgsund Frivilligcenter på en temadag om den nye tid og de nye typer frivillige med en virkelig stærk aktør på frivilligområdet.

Direktør for Ingerfair, Frederik Boll, driver en konsulentvirksomhed, som tilbyder undervisnings- og rådgivningsopgaver, organisationsudvikling i frivillige foreninger. Virksomheden stiller også undervisere til rådighed for Center for Frivilligt Socialt Arbejde, så der er virkelig gode intentioner og viden at hente på denne temadag.

Dagens Program

kl. 9:30 - 10:00 Godmorgen og velkommen med morgenbrød og en kort introduktion til dagen.

Kl. 10:00 - 12:00 Frederik Boll, oplæg om samfundsudviklingen og de seks frivilligtyper

kl. 12:00 - 12:30 Frokost

kl. 12:30 - 13:30 workshop med emner fra formiddagen

kl. 13:30 - 13:40 Pause Kaffe og brød

kl. 13:40 - 14:00 Hvordan arbejder vi videre

kl. 14:00 Tak for i dag.

 

Først til mølle-princippet - max 30 pladser

tilmelding senest d. 19. september til 54 82 00 55 - Sekr@fri-villig.dk

 

 

 

 

.