Udskriv denne side       RSS feed med vores nyheder  

Artikler om foreningerne

20/12-2018

De lokale frivillige fortæller, hvorfor de er frivillige

Klik på billedet og se videoen

20/12-2018

Kirsten Skovlund Hansen er frivillig i Ældre Sagen, og det er der kommet en lille film ud af.

https://vimeo.com/233266770/8769e6d5eb

Hvis du har spørgsmål om frivillighed, er du velkommen til at kontakte

Birgitte Zimling

Centerleder, Guldborgsund Frivilligcenter

51281205/ fri-villig.dk

20/12-2018

Frivilligjob.dk hvor alle kan lede efter frivillige har lige lavet en lille video om hvorfor frivillige er frivillige.

Klik på billedet og se filmen

20/12-2018

D. 14. november blev der afholdt et dialogmøde. Udvalget havde indkaldt til dette møde og her kan du læse referatet fra mødet.

Læs referatet her

20/12-2018

Alle der bruger puljer som en del af finansieringen til deres projekter for udsatte, blev lidt hede i kinderne da Finansministeriet meldte ud at nu afskaffede man SATS-puljen.Det ser ikke umiddelbart ud til at berøre finansieringen af frivilligcentrene.

Her får du teksten skrevet af FRISE (frivilligcentrenes hovedorganisation), hvor der kommer lidt forklaring på, hvad vi kan vent os i fremtiden af puljerne.

Fredag den 30. november meldte Finansministeriet ud, at satspuljen bliver afskaffet som en del af finanslovsaftalen mellem Regeringen og DF. Allerede fra 2019 stopper tilførslen af nye penge.

21/11-2018

Guldborgsund Frivilligcenter afholdt i går aftes det årlige Dialogmøde, hvor de frivillige sociale foreninger inviterer byrådspolitikere og ledere og ansatte med tilknytning til frivillig indsats til dialog om temaer, der berører de sociale foreningers virke.

Du kan læse resten af pressemeddelelsen herunder ved at klikke på mere.

På mødet blev Årets Frivillige kåret og prisen gik til

Carsten Stoemann formand for OCD Lokalforening Lolland - Falster

Herunder kan du læse mere om det og læse talen, der blev holdt ved uddelingen.

27/09-2018

Når du skal holde et arrangement?

Den lille blog KAFFEPAUSEN - for alle der elsker arrangementer

har masser af gode fif og tanker omkring det at afholde arrangementer. Du kan på siden læse indlæggene eller du kan tilmelde dig nyhedsbrevet og få det ind i mailbakken.

08/09-2018
Er du efterladt, og har du brug for hjælp og støtte i din sorg? Her finder du www.sorgvejviser.dk en vejviser over sorggrupper i hele landet, for efterladte efter dødsfald. Søg og klik dig frem via geografi, alder og type af tilbud. Sorgvejviseren indeholder kun de tilbud, hjemmesiden har kendskab til.
03/09-2018
TAG ET ONLINE KURSUS HJEMMEFRA:
Fordi der er stor efterspørgsel på CFSA' 1-times online-kurser, er der dette efteråret endnu flere gratis webinarer på programmet. Det betyder, at du selv med en travl kalender (eller et begrænset rejsebudget) nemt kan få ny viden og redskaber til fx at støtte kriseramte brugere, motivere og fastholde frivillige eller til arbejdet med GDPR og bestyrelsesarbejde.
01/08-2018

Datatilsynet har netop givet grønt lys for at mindre foreninger og 0rganisationer på størrelse med Frivilligcentrene frit kan bruge Dropboxkontoen, så længe der er kode på kontoen og på den computer det evt. måtte ligge på lokalt.

Det er en god nyhed, da alle har været usikre på om dropbox kunne godkendes.

Jeg skriver mere hen over efteråret om persondataforordningen i nyhedsbreve og her, hvor jeg vender de tanker, man skal gøre sig omkring det.