Udskriv denne side       RSS feed med vores nyheder  

Artikler om foreningerne

01/12-2018

Efteråret begynder at titte frem med en smuk høj klar oktoberberhimmel.
Det betyder også, at efterårferien er på trapperne. 

Guldborgsund Frivilligcenter holder efterårsferie i uge 42.

30/11-2018

Museum Lolland Falster leder efter Mexicanere.

Den 2. november fejrer Mexicanere Festen for de Døde, som er en tradition i Mexico. Det vil Museum Lolland Falster gerne deltage i og leder derfor efter Mexicanere, som vil hjælpe med at gøre festen til en rigtig fest.

Kontakt:

Ulla Schalz, Direktør

tlf.: 25 59 34 54

18/11-2018

Heap360 har udviklet et administrationsværktøj til frivillige foreninger. Her kan du holde styr på frivillige, lave vagtplaner og aktivitetoversigt.

Op til 20 frivillige er det gratis.

Se mere på deres hjemmeside

08/11-2018

Vil din forening have succes, når I bruger de sociale medier?

På dette temamøde får du mulighed for at få den nyeste viden om kommunikation på sociale medier og, hvordan du kan bruge målrettet kommunikation til at tiltrække nye eller eksisterende målgrupper til foreningen. Ved at målrette kommunikationen, så den tager højde for målgruppens præferencer og handlemønstre, kan man som forening opnå langs større succes, når man fx ønsker at rekruttere nye medlemmer eller få flere af de eksisterende medlemmer til at deltage aktivt i foreningens aktiviteter.

30/10-2018

Det er et alsidigt arbejde at holde liv i en hjemmeside og man skal kunne lidt af hvert.

Med 22.000 unikke besøg på hjemmesiden i år, så har vi behov for, at der er et flow på hjemmesiden af nye opslag, der er relevante for alle de frivillige. Der er 220 medlemsforeninger, som alle arbejder på det sociale område.

27/09-2018

Når du skal holde et arrangement?

Den lille blog KAFFEPAUSEN - for alle der elsker arrangementer

har masser af gode fif og tanker omkring det at afholde arrangementer. Du kan på siden læse indlæggene eller du kan tilmelde dig nyhedsbrevet og få det ind i mailbakken.

08/09-2018
Er du efterladt, og har du brug for hjælp og støtte i din sorg? Her finder du www.sorgvejviser.dk en vejviser over sorggrupper i hele landet, for efterladte efter dødsfald. Søg og klik dig frem via geografi, alder og type af tilbud. Sorgvejviseren indeholder kun de tilbud, hjemmesiden har kendskab til.
03/09-2018
TAG ET ONLINE KURSUS HJEMMEFRA:
Fordi der er stor efterspørgsel på CFSA' 1-times online-kurser, er der dette efteråret endnu flere gratis webinarer på programmet. Det betyder, at du selv med en travl kalender (eller et begrænset rejsebudget) nemt kan få ny viden og redskaber til fx at støtte kriseramte brugere, motivere og fastholde frivillige eller til arbejdet med GDPR og bestyrelsesarbejde.
01/08-2018

Datatilsynet har netop givet grønt lys for at mindre foreninger og 0rganisationer på størrelse med Frivilligcentrene frit kan bruge Dropboxkontoen, så længe der er kode på kontoen og på den computer det evt. måtte ligge på lokalt.

Det er en god nyhed, da alle har været usikre på om dropbox kunne godkendes.

Jeg skriver mere hen over efteråret om persondataforordningen i nyhedsbreve og her, hvor jeg vender de tanker, man skal gøre sig omkring det.

01/08-2018

Guldborgsund Frivilligcenter går nye veje

Guldborgsund Frivilligcenter har afholdt generalforsamling med betydelige vedtægtsændringer på programmet. 45 foreninger mødte op i 28 graders varme for at stemme Guldborgsund Frivilligcenter ind i en helt ny æra. Alle foreninger stemte for forslaget, hvilket vidner om det store forarbejde bestyrelsen havde lagt i at forberede nye veje og nye samarbejdsmuligheder for frivilligcenteret i fremtiden.