Udskriv denne side       RSS feed med vores nyheder  

Lån af lokaler

Frivilligcentrets lokaler

Markedsplads
Kom og benyt Guldborgsund Frivilligcenter som "markedsplads", hvor foreningens frivillige stiller sig til rådighed og byder borgerne indenfor til rådgivning og information om foreningen.

Aftale om brug af Centeret som Markedsplads aftales med Centerleder, Birgitte Zimling på tlf.: 51 28 12 05.

Lån af lokaler
Hvis din forening yder en frivillig social indsats i Guldborgsund, kan du låne lokaler til dit foreningsfaglige arbejde i Guldborgsund Frivilligcenter. Vi henviser også gerne til lån af andre lokaler, der stilles til rådighed af Guldborgsund Kommune for den frivillige indsats i Guldborgsund.

I Guldborgsund Frivilligcenter er der følgende lokalefaciliteter

  • 3 mødelokaler med plads til 6-8 personer, 2 af dem på 1. sal og det ene med gennemgang til depotet.
  • 1 mødelokale til oplæg med plads til max. 30 personer (med adgang fra gaden).

Der er efter nærmere aftalemulighed for benyttelse af AV-udstyr.

Ring og hør nærmere hos sekretariatet tlf.: 54 82 00 55

Aftale om booking
Aftale om booking af lokale i Centeret på tlf. 54 82 00 55 i den almindelige åbningstid

Mandag - tirsdag - torsdag  kl. 10:00 - 15:00

Onsdag og fredag kun efter aftale

P-forhold
Der er i både uendelig og i dagtimerne 3 timers parkering foran Frivilligcentret, men sjældent plads, og iøvrigt en effektiv parkeringsvagt i byen.

Nærmeste P-plads med ubegrænset tidsparkering er Cementen på Engboulevarden udenfor Hallen (gå tid ca. 10-15 min) eller 100 meter nede ad Nørregade kan man holde 3 timer.

Der er 2 handikapparkeringspladser uden for Centret.

Handikapforhold
Der er rampe ind til Centret. Der er ikke godkendte handikaptoiletter (der mangler 10 cm. i bredden), men der er mulighed for at aflåse rummet foran toilettet, men det er altså ikke muligt at få f.eks. en el-kørestol ind på toilettet. Der er handikapbarrer ved toilettet. Det er muligt at bruge det ene mødelokale, det store lokale, hvis man er kørestolsbruger. Vi henviser til at afholde møder i Friserhuset, hvis man har behov for et stort handikaptoilet.

Høreforeningen har et mobilt teleslyngeanlæg, som man kan låne. Ring og hør nærmere.

Andre lokalemuligheder

Lokalemuligheder i området

Her kan du se de enkelte lokalemuligheder og se mere om adresser og vilkår for udlån.

Mangler du et lokale, hvor jeres frivillige sociale indsats kan mødes, kan der være andre muligheder end lige de kommunale bygninger.

Der kan lokalt være konfirmandstuer og menighedslokaler, som kan stilles til rådighed. Det er dog betinget af en aftale med det lokale foreninger eller menighedsråd.

Der kan også lokalt være idrætsklubhuse eller andre klublokaler, man måske kan lave en aftale om at låne især, hvis man har forskellige sæsoner.

 

.