Udskriv denne side       RSS feed med vores nyheder  

Teleslynge - Lånematerialer

Teleslynge

Høreforening Guldborgsund Lokalafdeling råder over et mobilt teleslyngeanlæg, som man gerne må låne.

Anlægget består af en en ørebåret hovedmikrofon (headset) og 2 håndholdte mikrofoner, 2 højtalere, et sæt ledninger, som skal ligge på gulvet og indkranse det område som teleslyngen skal virke indenfor og en forstærker. Det kan både etableres med og uden selve højtalerne.

Aftale om lån af teleslynge ordnes med Høreforeningens Formand, Bjarne Hansen, tlf.: 29 72 82 13 eller e-mail:  kettyogbjarne@gmail.com

Ofte kommer Høreforeningen selv og sætter anlægget op og tager det ned igen, men man kan også instrueres i selv at sætte det op.

Vi takker Høreforeningen for at have ulejligheden med at tilbyde teleslyngen til alle frivillige sociale foreninger i Guldborgsund.

 

Andre tilbud om udlån af materiale

Ligger din forening inde med ting eller materialer, som kunne komme andre foreninger til gode, så lægger vi gerne tilbuddet her. Vi kender alle det med at anskaffe et eller andet, som vi lige så godt kunne have lånt os frem til.

www.fora.dk/frivillig

Her finder du materiale til udvikling af din forening, kernehistorie og rekruttering af frivillige. Der er små videoer der viser dig på vej og materialet ligger til download.

Her finder du en guide til frivilligt arbejde - Når du modtager offentlige ydelser
www.skift-a-kasse.dk

.