Udskriv denne side       RSS feed med vores nyheder  

Aktiv Fritid

Foreningsinformationer

Foreningsnavn: Aktiv Fritid
Kontakt: Bent Brund
Adresse: Søvej 58
Postnr/by: 4800 Nykøbing F

Telefon: 60 12 65 22
E-mail: bbrund@gmail.com
Hjemmeside: www.aktiv-fritid-nykoebing-f.dk

 

Frivillige: 20

Medlemmer: 800

Aktivitet

De frivillige personer er aktivitetsleder for et hold medlemmer som udøver aktivitet inden for dans, bowling, gymnastik, badminton, cykling, tennis, petanque, bordtennis, billard, musik, brigde, stavgang og svømning. Aktiv Fritid sørger for der er en god blanding af aktivitet og socialt samvær for deres medlemmer.

For nærmere oplysninger henvises til Aktiv Fritids hjemmeside eller kontaktperson / formand.

Under billederne findes en beretning fra frivilligecenterets besøg hos Aktiv Fritids ved deres årlige træf.

 

Se alle billederne her

På besøg hos Aktiv Fritid til seniorsportstræf:

Det er mandag morgen, solen skinner fra en skyfri himmel, og der er lagt op til en flot dag. Nede i hallen sidder deltagerne og drikker en tår morgenkaffe, inden de går i gang med de forskellige aktiviteter. Der skal spilles curling, petanque, volley, badminton, krolf, dyrkes gymnastik og dans, cykles og så skal der gås ture både med og uden stave. Hver af de omkring 300 deltagere har på forhånd valgt, hvilke aktiviteter de vil tage del i.

Arrangementet er for alle, man behøver ikke være medlem for at deltage. Man behøver heller ikke være fra egnen. Aktiv Fritid har flere afdelinger på Sjælland og Lolland-Falster. Når der afholdes et træf, som der her blev gjort i Nykøbing, så pakker nogle af de andre afdelinger et par busser og kommer ned og tager del i aktiviteterne. På samme måde pakker Nykøbings afdeling også en bus, når der afholdes arrangementer andet steds. Til træffet i Nykøbing kom omkring 100 af deltagerne fra Københavnsområdet.

Dem som vi var i kontakt med, under vores besøg, fortalte hvorfor de var medlemmer af Aktiv Fritid. Der var to grunde som gik igen. De gør det alle sammen for at få rørt kroppen, og derudover gør de det på grund af det sociale. Aktiv Fritid sørger for at deres medlemmer kan deltage i mange forskellige aktiviteter lige fra badminton til bridge. Medlemmerne sørger til gengæld for en god stemning og atmosfære.