Udskriv denne side       RSS feed med vores nyheder  

Foreningen Far

Foreningsinformationer

Foreningsnavn: Foreningen Far
Kontakt: Mia Nielsen
Adresse: Banegårdspladsen 1A
Postnr/by: 4800 Nykøbing F.

Telefon: Henvendelse til Frivilligcenterets sekretariat 54 82 00 55, hvorefter du vil blive ringet op af Foreningen Far.

E-mail: sekr@fri-villig.dk
Hjemmeside: www.foreningenfar.dk

Frivillige: 1

Aktivitet

Foreningen Far er Danmarks største organisation for børn og fædre med fokus på aktiviteter, rådgivning og viden. Vi giver altid gerne en kop kaffe, lytter og støtter i de landsdækkende rådgivningscentre eller på telefonrådgivningen, men det er altid forældrenes ansvar at træffe de bedste valg for deres børn.

Foreningen Far består af frivillige forældre og fagpersoner over hele Danmark, som yder en gratis indsats og som har gennemgået Foreningen Fars rådgiver kursus. Vi har aktuelt 18 landsdækkende rådgivningscentre foruden telefonrådgivning, selvhjælpsgrupper samt et landskontor der tager sig af presse og politisk arbejde.

Foreningen Far ser det hele i familielivet i Danmark og kan rådgive om børns sundhed, faderskab, fædre barsel, forældreskab, samlivet, samlivsophør, digital post og ligestilling. Vi giver ofte erfaringer og mønstre i familielivet for børn og fædre videre til politikere, offentlige ledere og medierne.

Foreningen Far har respekt for mennesker og er nok den børne og forældre organisation i Danmark, som har det mest ligeværdige antal mænd og kvinder som frivillige. Vi finder positive løsninger sammen og selv om mænd og kvinder, drenge og piger, er forskellige skal de have lige muligheder i samfundet. Det skaber sunde børn og glade familier.

 
Andet
 
Foreningens formål er, at virke for at børn i videst muligt omfang kan have en tæt kontakt til begge forældre, og at begge forældre kan bevare indflydelse på deres børns opvækst - også når forældrene ikke bor sammen. Endvidere at sikre børns og forældres rettigheder i samfundet ved, at forældrene er ligestillet gennem lovgivning, doms- og administrations­praksis, samt så vidt som muligt at støtte relevant forskning indenfor børne- og familieområdet.

Foreningen Far har ingen holdning til mænd eller kvinder men fokuserer på frit valg, lige muligheder og retssikkerhed for alle 1.2 mio. børn i Danmark. Fædre og mødre samt bedsteforældre og pårørende er lige velkommen hos Foreningen Far.

Vil du vide mere, kontakt ovenstående kontaktperson.