Udskriv denne side       RSS feed med vores nyheder  

OCD-lokalgruppe Lolland-Falster

Foreningsinformationer

Foreningsnavn: OCD-lokalgruppe Lolland-Falster 
Kontakt: Carsten Stoemann Rasmussen 
Adresse: Mågevej 4 
Postnr/by: 4990 Sakskøbing 

Telefon: 29 93 79 00 
E-mailc@rstens.com 
Hjemmesideocd-foreningen.dk

Frivillige: 1

Aktivitet

Formålet med denne lokal-afdeling af OCD-foreningen er at oprette et sted, hvor OCD-ramte, pårørende og andre interesserede, kan komme og tale åbent om sygdommen under frie former.

At kunne udveksle erfaringer og kunne henvise til en behandlerliste. At være med til at nedbryde tabu og tvivl om sygdommen.

Andet

Af og til, vil vi holde foredrag. Andre gange, kan vi tage et relevant emne op og tale om i åbent forum. Og andre gange kan vi lade snakken flyde frit. 

For nærmere oplysninger henvises til kontaktperson.

OCD-lokalgruppe Lolland-Falsters Netværksgruppe  

Netværksgruppen en undergruppe til OCD-lokalgruppe Lolland-Falster. OCD er en af de alvorligste sygdomme set i forhold til at gøre mennesker ensomme og isolerede. Netværksgrupppen er skabt for, at OCD-ramte og pårørende kan mødes, udveksle erfaringer og støtte hinanden. Til forskel fra vores øvrige møder er fokus i netværksgruppen imidlertid ikke OCD. Fokus er i stedet netop at danne netværk for os, som har sygdommen inde på livet. På møderne vil dialogen naturligvis også handle om OCD. Men i dette forum er der tid til også at snakke om andre emner: Emner som deltagerne har lyst til/brug for at drøfte. Rammerne for møderne i netværksgruppen er derudover de samme som i lokalgruppen: Alle deltagere har tavshedspligt. Møderne er forbeholdt OCD-ramte og pårørende. Møderne foregår i en rolig og tryg atmosfære, hvor alle tager hensyn til hinanden.

Kontaktpersoner er: Maria Hotait og Anita B. Madsen  

For at man som deltager kan være sikker på at det næste møde afholdes, kan man
kontakte Anita B. Madsen via SMS på tlf: 26 70 89 85

Man er naturligvis velkommen til at komme og deltage, selvom man ikke har tilmeldt sig. I tilfælde af at der ikke er tilmeldte deltagere på det pågældende møde, er der dog mulighed for, at mødet er aflyst.

Sted: Guldborgsund Frivilligcenter. Banegårdspladsen 1a,
4800 Nykøbing Falster.
Dato: Møderne afholdes som udgangspunkt den 3. onsdag i hver måned.
Tid: Kl. 19.00 – 22.00. Af hensyn til kontaktpersonernes arbejdstider, transporttid mv. skal møderne slutte kl. 22.00