Udskriv denne side       RSS feed med vores nyheder  

Stop Op - brugerstyret værested

Foreningsinformationer

Foreningsnavn: Stop op - Brugerstyret værested
Kontakt: Jens Rasmussen
Adresse: Egevænget 4 
Postnr/by: 4880 Nysted

Telefon: 29 44 49 09 -  30 58 14 63
E-mail: stopop@live.dk

Frivillige: 5

Medlemmer: 35

Aktivitet

Stop Op - brugerstyret værested i Nysted er et værested for sindslidende, psykisk sårbare samt andre interesserede, hvor man kan komme og købe en kop kaffe og få en snak med en ligestillet.

Video fra Ferie Camp 2016 som er en af de faste aktiviteter som Stop Op deltage i hvert år.

Andet

For nærmere oplysninger kontaktes ovenstående kontaktperson.

 

Video om Stop Op

De frivillige i Stop Op, der kunne deltage denne aften, var fra venstre: Lars, Anne, Jens og Inger

Onsdag d. 8. juni 2016 blev dagen, hvor Årets Frivillige 2015 blev fejret. De fire frivillige fra Stop Op i Nysted havde taget turen til Stubbekøbing for at blive hygget om. Bente fra Vågetjenesten i Stubbekøbing viste rundt i den gamle købstad. Vi så hovedgaden og anlægget, vi gik ad stien langs stranden til havnen og videre til torvet med Kirken. Efter det smukke syn af Kirken indvendigt kørte vi til Kongsnæs Seaside, hvor vi spiste lidt god mad. Vi fik snakket med hinanden, vi nød udflugten i sig selv og selskabet i særdeleshed, og vi fik fortalt mange gode historier om livet som frivillig - bl.a. en skøn sommerferie for brugerne, der netop var afsluttet og glæden over, at der er endnu en tur tilgode senere på sommeren.

I mangel af en politiker takkede formanden Jan Riis for indsatsen overfor de svageste og pointerede, at det var dejligt at mærke den glæde der tydeligvis var hos de frivillige over at kunne gøre en forskel.