Udskriv denne side       RSS feed med vores nyheder  

Motion og Bevægelse

Motion og Bevægelse

Det er vigtigt at bevæge sig - ellers går man i stå, både fysisk og mentalt. Ja ja - det ved vi alle sammen godt, men jo ældre vi bliver jo vigtigere bliver motionen for vores evne til at klare os selv - godt.

De frivillige i denne gruppe er ildsjæle. De prøver af al magt at presse glæde og god energi ind i os, også selvom vi måske har ondt - har sovet dårligt - det er snevejr og bussen er forsinket, eller hvad vi nu kan finde på at være småsure over. De frivillige har fundet glæden ved motionen, og de prøver at vise os vejen at gå.

Vil du være frivillig?

Der er altid brug for frivillige til at cykle en tur med en plejehjemsbeboer - er det meningsfuldt? Netop udskrevet fra sygehuset til eget hjem med egentræning ... det kan være lidt tungt at komme i gang med den udfordring, giver det så mening at være den frivillige, der kommer forbi og støtter genoptræningen?

Der skal ikke så meget til at være motionsfrivillig, du bliver f.eks. tilbudt kurser og du kan blive certificeret som "Gå i Gang instruktør", så er du klædt på til de fleste motionsudfordringer, der vedrører sygdomme.

Har du lyst til at være en humørbombe eller en cykelven på en motordrevet kørestolscykel, så behøver du ikke betænke dig længe. Der er brug for godt humør, og uanset om du kan lære reglerne i Petuanque eller stavgang, så bliver du et elsket midtpunkt.

Find din ønskemotion og ring til foreningen, så du kan høre mere om om indsatsen passer til dig. Finder du ikke lige det du ønsker, så ring til Guldborgsund Frivilligcenter tlf.: 54 82 00 55 - det kan være vi ved mere.

.