Udskriv denne side       RSS feed med vores nyheder  

Aktivitetskalender

Foredrag m/Esben Kjær

Dato: 07/10-2019 kl.: 19:00
Detaljer: Dørene åbner kl 19:00 - Gratis entre

Foredraget varer ca. halvanden time, plus 30 minutter samtale med puplikum -  undervejs vil der være  en pause, vores der er mulighed for at få en kop kaffe/ the.

Om foredraget:
Sorg er måske den mest brutale menneskelige oplevelse. Men sorg er også dybt naturlig, og ingen slipper for den. Så hvordan overlever man turen gennem sorgen? Hvordan navigerer man i den? Og hvor meget kan man selv gøre – sådan helt konkret – for at mildne rejsen?
Disse og andre helt konkrete spørgsmål svarer Esben Kjær på denne aften til et foredrag om, hvor vi kan handle i sorgen, og hvor vi er nødt til bare at lade os slæbe af sted af sorgen, mens den gør, hvad den skal.
Sorgen går ikke væk. Men Esben præsenterer masser af konkret viden og værktøjer, der kan anvendes direkte af nuværende og kommende efterladte til at få et bedre sorgforløb.
Esben Kjær, som selv har mistet sin søn, har skrevet bøgerne »Min usynlige søn – kunsten at leve med sine døde resten af livet« (2016) og »Døden – en overlevelsesguide« (2019). Begge bøger bygger på omfattende research og ekspertinterviews - viden, som Esben deler ud af under foredraget.

Vi ser frem til at byde jer velkommen
Forældreforeningen - Vi har mistet et barn

-------
Esben Kjær afholde i denne omgang 3 foredrag rund om i landet:

Torsdag den 5. september - Vestre Kvartergade 22, 2650 Hvidovre

Mandag den 30.september - Fredenskirken Rosenvangs Allé 51, 8260 Viby J. I kirkerummet.

Mandag den 7. oktober - Guldborgsund Frivilligcenter, Banegårdspladsen 1A, 4800 Nykøbing F