05/02-2020

Har du været udsat for seksuel krænkelse, overgreb, voldtægt eller incest?

Så har du mulighed for at møde andre, der har været i samme situation, og få støtte. Gruppens tovholdere er Katja, der selv har været udsat for seksuel krænkelse, og Jane, der er terapeut og som deltager i gruppen med støttende funktion. Du kan deltage anonymt i gruppen.

Projektets hovedformål er at hjælpe den enkelte borger, der har været udsat for fysiske eller psykiske overgreb, opvokset i misbrugerfamilier og efterfølgende har svært ved at få tillid til sig selv, andre mennesker, det offentlige system, finde job og ikke mindst finde tilbage til sig selv igen.

Selvhjælpsgruppen går i høj grad ud på at genopbygge den mistede tillid. Den er tilbud om terapeutiske samtaler i individuelle forløb.

30/01-2020

Netværksgruppen er en gruppe for psykisk sårbare kvinder, der har til formål at forebygge isolation og tilbagefald, samt skabe sociale nære venskabsforhold. Gruppen mødes for samtale, samvær, sparring & relaterede oplæg.

27/01-2020

Ingerfair, der er en kursusvirksomhed med speciale i friviiligt arbejde, har sammen med et mikrobryggeri lanceret "Frivilligbajeren". Den er udsolgt, men kommer nu i en ny udgave. Frivilligbajeren 2.0. Man kan lytte til en podcast på Ingerfairs hjemmeside, via dette link.

Fordelen ved at lytte, er at man får mulighed for at vinde en six-pack af de nye øl. Overskuddet går til at skabe jobs på mikrobryggeriet for folk, der ellers ville stå udenfor arbejdsmarkedet.

 

27/01-2020

Red Barnet starter en lokalforening op i Guldborgsund. Det sker den 3. februar, hvor der er et stiftende møde i Guldborgsund Frivilligcenters lokaler.

Alle, der er interesserede i børn eller bestyrelsesarbejde er meget velkomne til at møde frem.

Mødet starter klokken 17.00.

21/01-2020

Frivillige Voksenvenner afholder netværksgruppe for unge 18-25 årige med lille netværk.

SAMMEN KAN VI: Snakke, gå til koncerter, i biffen og på udstillinger, se og spille teater, høre og spille musik, tegne, male og chatte og være på de sociale medier, lave mad og spise sammen og HYGGE!