Teleslynge 1

Tekster  

Teleslynge 2

Tekster

Txt

 

 
29/10-2018

VIVE er netop kommet med en analyse af forholdet mellem ansatte og frivillige med fokus på partnerskaber, hvor man tager udgangspunkt i to partnerskaber mellem kommuner, frivilligcentre og andre aktører. Det ene er Go Your Life fra Fredericia, og det andet er Frivillig Kulturformidling til borgere med Handikap fra København.

Hele rapporten kan læses her

Vil man læse et sammendrag kan man læse artiklen fra ALTINGET her

28/09-2018

Guldborgsund Frivilligcenter holder lukket i hele juli mdr.

Centeret er åbent igen mandag d. 6. august 2018 kl. 10

Vi ønsker jer alle en rigtig god sommer. 

13/09-2018

Guldborgsund Frivilligcenter går nye veje

Guldborgsund Frivilligcenter har afholdt generalforsamling med betydelige vedtægtsændringer på programmet. 45 foreninger mødte op i 28 graders varme for at stemme Guldborgsund Frivilligcenter ind i en helt ny æra. Alle foreninger stemte for forslaget, hvilket vidner om det store forarbejde bestyrelsen havde lagt i at forberede nye veje og nye samarbejdsmuligheder for frivilligcenteret i fremtiden.

12/06-2018

Guldborgsund Frivilligcenter har afgivet høringssvar på Guldborgsund Kommunes udspil til en Kommuneplan for de næste 4 år.

Selve høringssvaret kan du læse her.

17/04-2018

Læs Årsbertningen for Guldborgsund Frivilligcenter

Årsberetningen kan åbnes fra hjemmesiden.

Du kan også få den på tryk ved at bestille den hos:
Signe tlf.: 54 82 00 55 mail sekr@fri-villig.dk

Husk og tilmeld dig til
Generalforsamling onsdag d. 16. maj 

(Selve indkaldelsen med dagsorden finder du i Årsberetningen på side 13.)

22/03-2018

11 genbrugsbutikker i Nykøbing Falster har i samarbejde med Guldborgsund Frivilligcenter fået lavet en samlet vejviser, der illustrerer de 11 genbrugsbutikkers adresser, logoer og kontaktoplysninger. Dermed er der nu skabt et godt overblik over byens genbrugsbutikker til gavn for alle!

Vejviseren kan hentes fysisk i Guldborgsund Frivilligcenter og i genbrugsbutikkerne eller downloades her. 

13/03-2018

Mangler du også svar på foreningsledelsens "best pratice", så kan du nu downloade den nye bog "At lede en sag" skrevet af bl.a. Leder af Center for Frivilligt Socialt Arbejde, Laura Augen.

Bogen er fyldt til randen med svar på alt fra økonomi til udvikling af ledelsen i foreninger. På næste side kan du se lidt af indholdsfortegnelsen - og vil du gerne have de 124 side i hånden, så kan den købes i Center for Frivilligt Socialt Arbejde for 50 kr.

Downaload bogen her

13/11-2017

Jeg ville være så ærgerlig, hvis en frivillig som Marie Baad Holdt konsulent i Ingerfair, gik min næse forbi - ikke desto mindre er det altså sket for en større organisation, og de ved det sikkert ikke engang.

Maries forsøg på at blive frivillig munder ud i denne artikel trykt i Altinget, og desværre er den ikke enestående. Vi ved at op til en tredjedel af dem der melder sig som frivillig aldrig bliver kontaktet og selv om de bliver kontaktet er det op mod halvdelen der aldrig hører mere efterfølgende.

10/11-2017

Årets Social Frivilligpris gik i år til formand for Hjernesagen ROSE BRUSEN og med hende de frivillige i Hjernesagen Guldborgsund.

Det er Roses utrættelige arbejde i nævn og udvalg og hendes evne til at sætte hjernesagen på dagsordenen, som udløste prisen.

Prisen består af en event i juni 2018 for Rose Brusen og de frivillige i Hjernesagen Guldborgsund, som Guldborgsund Frivilligcenter arrangerer.

Hvis du klikke på mere, kan du læse hele talen ved afsløringen af Årets Sociale Frivilligpris 2018, som blev holdt af formand for Guldborgsund Frivilligcenter Jan Riis.

06/11-2017

Du kan gennem en registrering hos TechSoup blive tildelt sponsorstøtte, som direkte giver dig lavere indkøbspris på f.eks. Microsoft Office.

TechSoup har en dansk medarbejder, som sidder på FRISE's kontor i Aarhus (Frivilligcentre og Selvhjælp Danmark - vores hovedorganisation), så det er altid muligt at få hjælp på dansk.

 

 
Banegårdspladsen 1A  |  4800 Nykøbing F  |  Telefon 1: 5128 1205  |  Telefon 2: 5482 0055  |Mail: bli@fri-villig.dk