Kategori: Foreninger
Skrevet af: web
04/03-2019

Vil I med i Kulturnatten?


I år er Kulturnatten blevet en separat affære. Tidligere har man kombineret den med

overrækkelse af Guldborgsund kommunes Prisfest.

Ikke i år. Kulturnatten bliver den 4. oktober, mens Prisfesten afholdes den 27. september.

I år starter Kulturnatten lidt senere, men til gengæld holdes der længere åbent.

Torvet er under renovering, så derfor flyttes Kulturnatten til området mellem Rådhusstræde og Kirkepladsen. I lighed med sidste år, opsættes et telt, hvor kommunens kulturaktører på en række stande kan præsentere deres arbejde.

-alm

Samarbejdspartneren er Klosterkirken, så hvis man har særlige ideer, kan man bruge kirkens rum - under forudsætning af, at det har noget med kirkens historie, kulturelle placering at gøre, og at arrangementet respekterer de rum, det handler om.

Arrangementet starter klokken 15-16, og tanken er, at de tidlige arrangementer er målrettet børnefamilier. Ting, der er målrettet unge og ældre, kan komme på senere på aftenen.

Arrangørerne vilo gerne have et overblik over, hvilke arrangementer man påtænker. Derfor skal man - hurtigst muligt - sende en oversigt til Julie Damgaard, der er kulturkoordinator i kommunen.

Årest tema er mellem lys og mørke. Og uanset hvor man ønsker at afholde sit arrangement - der er også eksterne scenere og muligheder i andre bygninger, skal man temmelig hurtigt adsende sine ønsker.