Kategori: Aktiviteter
Skrevet af: web
21/05-2019

Amnesty kommer til Guldborgsund Tirsdag d. 21. maj kl. 19


Amnesty International har i sin korte levetid opnået meget store resultater. Det startede med to unge portugisere, der blev idømt syv års fængsel for en uskyldig skål for friheden. Året var 1960. Den indignation har bevægelsen bragt med sig lige siden; i sin nu 69-årige historie. 

Og nu kommer Amnesty International til Guldborgsund. Tirsdag den 21. maj kommer Amnesty til Guldborgsund Frivilligcenter. Her vil de fortælle om nogle af de sager, der optager foreningen i øjeblikket. Men ud over menneske-rettigheder og retfærdighed, er der endnu et punkt på dagsordenen denne aften. 

Det skulle nemlig meget gerne munde ud i en dannelse af lokalforeningen Amnesty International, Guldborgsund.

- Det betyder at alle de, der ønsker det bliver en del af Amnestys fællesskab af aktivister og kan deltage i spændende undervisning og kampagne-træning, fortæller Ida Sørensen-Diercksen, der står som arrangør af mødet.

- Gruppen bliver Amnestys ambassadører i lokalområdet. De skal gøre Amnestys aktiviteter synlige, deltage i lokale kultur- og mærkedage; have kontakt til lokal-pressen og – med tiden – skabe egne arrangementer i Guldborgsund, siger Ida Sørensen-Diercksen.  

Mødet starter tirsdag den 21. maj klokken 19.00 og man regner med at slutte ved 21-tiden.

Sted: Guldborgsund Frivilligcenter, Banegårdspladsen 1A, Nykøbing F. 

 

Yderligere kontakt hos Ida Sørensen-Diercksen på  29 61 68 07 eller mail: isdiercksen@amnesty.dk