Kategori: Foreninger
Skrevet af: web
22/05-2019

Et arbejdsjern sagde farvel


Anne Marie Sakstrup-Blom havde fem år i bestyrelsen for Guldborgsund Frivilligcenter. Men på generalforsamlingen den 15. maj, opnåede hun ikke genvalg. Der var kampvalg om faktisk alle poster, og det trænede bestyrelsesmedlem måtte se sig slået.

Det betyder ikke, at Anne Marie Sakstrup-Blom kommer til at mangle arbejde. Hun er stadig aktiv i menighedsarbejdet i Kloster-, Lindeskov- og Nordre Kirke. Og hun er bestyrelsesmedlem i Brystkræftgruppen under Kræftens Bekæmpelse - og i Kræftens Bekæmpelse, for at det ikke skal være løgn.

Så det er nok mere Frivilligcentret, der kommer til at mangle Sakstrup-Bloms viden, end hende, der kommer til at savne noget at lave. Hun sidder også i Tyskklubbens bestyrelse. Her har man at gøre med Nykøbings to, tyske venskabsbyer: Oldenburg og Euthin. Og som et stort plus for Kræftens bekæmpelse er hun med i Underholdningsgruppen i "Stafet for Livet".

68-årige Sakstrup-Blom er indfødt Københavner, men kom til Falster i slutningen af halvfemserne, og befinder sig godt her.

...