Kategori: Aktiviteter
Skrevet af: web
14/09-2019

Jævn strøm af tilmeldinger til Foreningernesdag d. 14. september


I Guldborgsund kommune sidder Trine Bring Frederiksen og Lone Svendsen og forbereder sig på Foreningernes Dag 2019.

Den falder i år den 14. september fra 10.00 til 14.00. Og der er formøde om dagen den 17. august klokken 17.00 i Byrådssalen, Parkvej 37, Nykøbing.

- Der har været en jævn strøm af tilmeldinger, men vi kan sagtens bruge nogle flere konstaterer Lone Svendsen, der er fritidskonsulent i kommunen.

Pr. 1. juni er der indkommet 13 tilmeldinger. Men der er plads til flere - sidste år var der 71 foreninger, der mødte frem. Det er dog stadig så tidligt i forløbet, at de fleste stadig er i færd  med deres forberedelser.

Man kan tilmelde sig via dette link. Her skal man bruge password og kode forening19. Selv om Foreningernes Dag i de sidste to år har været ramt af dårligt vejr, har tilstrømningen af både foreninger og tilskuere været jævnt stigende.

Også hos citychef Andrè Andreasen er der forventninger til en god Foreningernes Dag.

- Jeg oplever en god stemning omkring arrangementet, siger Andrè Andreasen. Samme melding kommer fra Guldborgsund Frivilligcenter.

- Det virker som om, der er en fin stemning omkring Foreningernes Dag, siger Birgitte Zimling, centerleder påGuldborgsund Frivilligcenter.

...