Kategori: Foreninger
Skrevet af: web
12/09-2019

Liv i byen er vort ønske


André Andersen er erhvervs- og citychef i Vores Nykøbing. Det er en handelsstandsforening for byen. Han ser frem til Foreningernes Dag, der i år løber af stablen den 14. september.

- Vi vil selvfølgelig gerne vise, at Nykøbing er en by med masser af liv i. At der er denne brede vifte af frivillige foreninger. Det er jo den slags ting, der gør byen værd at overveje som bopæl, og når der er et pulserende handels-liv, så kommer det alle borgere til gode, siger André Andersen.

I år er aktiviteterne centreret omkring Lille Torv og Hollands Gaard.

- Lille Torv har faktisk rigtig mange muligheder med gader, der mødes her. Og Hollands Gaard er også et spændende sted. Så selv om Torvet er lukket i år, mener jeg at vi får en fin sammenhæng i bylivet på Foreningernes Dag, siger André Andersen.

Han mener, at der har været en solid interesse fra foreningerne. Det seneste tal jeg har hørt var 32 tilmeldte. Men vi har et formøde, den 19. august, på Parkvej, Byrådssalen. Og det er her, vi plejer at få de fleste tilmeldinger.

- Vi startede med 74 tilmeldinger det første år, og det var jo et vanvittig højt tal. Mindre kan også gøre det, vurderer André Andersen.

- Jeg er sikker på, at der er en god stemning bag projektet. Og det er - alt andet lige - det vigtigste.

...