Kategori: Foreninger
Skrevet af: web
20/08-2019

Formødet forløb godt


Mandag den 19. august var der formøde, op til Foreningernes Dag, den 14. september. Og der var godt fyldt op med foreninger, der havde praktiske spørgsmål.

- Det var et godt møde. Mange af foreningerne havde prøvet det før, men der var også en god håndfuld, der var helt nye, fortæller Birgitte Zimling, centerleder på Guldborgsund Frivilligcenter.

- De usikre fik alle afklaring, og det er det gode ved formødet. At man får taget fat på de problemer, folk har og får dem ned på jorden - i menneske-størrelse, siger Birgitte Zimling.

Der er netop nu 49 tilmeldte, samt endel foreninger, der stadig summer lidt over hvad de eventuelt kan byde på.

- Og det er faktisk vigtigt. En af de positive ting ved formødet er jo netop, at grupperne kan komme og spørge. Og dermed kan de få lidt sparring. Hvis man har en løs idé om en voliere med fugle, kan vi gå ind og hjælpe med at få det gjort til virkelighed. Den sparring med en række partnere, er meget vigtig, siger Birgitte Zimling.

Som repræsentant for de frivillige organisationer er hun glad fordi opbakningen fra de forskellige samarbejdspartnere - kommunen og Vores Nykøbing - er så solid, som den er.

- De er helt klart motiverede for at bakke op om projektet, og at tilføre det nye værdier, siger Birgitte Zimling.

...