Kategori: Aktiviteter
Skrevet af: web
07/10-2019

Foredrag med Esben Kjær om at miste et barn mandag den 7. oktober kl. 19:30-21:30


Sorg er måske den mest brutale menneskelige oplevelse. Men sorg er også dybt naturlig, og ingen slipper for den. Så hvordan overlever man turen gennem sorgen? Hvordan navigerer man i den? Og hvor meget kan man selv gøre – sådan helt konkret – for at mildne rejsen?
Disse og andre helt konkrete spørgsmål svarer Esben Kjær på denne aften til et foredrag om, hvor vi kan handle i sorgen, og hvor vi er nødt til bare at lade os slæbe af sted af sorgen, mens den gør, hvad den skal.
Sorgen går ikke væk. Men Esben præsenterer masser af konkret viden og værktøjer, der kan anvendes direkte af nuværende og kommende efterladte til at få et bedre sorgforløb.
Esben Kjær, som selv har mistet sin søn, har skrevet bøgerne »Min usynlige søn – kunsten at leve med sine døde resten af livet« (2016) og »Døden – en overlevelsesguide« (2019). Begge bøger bygger på omfattende research og ekspertinterviews - viden, som Esben deler ud af under foredraget.

Foredraget varer ca. halvanden time, plus 30 minutter samtale med puplikum -  undervejs vil der være  en pause, Hvor der er mulighed for at få en kop kaffe/ the.

DØRENE ÅBNES kl. 19

Alle er velkommen

 

Vi ser frem til at byde jer velkommen
Forældreforeningen - Vi har mistet et barn

Sted : Guldborgsund Frivilligcenter, Banegårdspladsen 1a, 4800 Nykøbing f.

Tid: 7. oktober 2019 kl. 19:30-21.30

Dørene åbnes kl 19

Alle er velkomne

For yderligere information kontakt Charlotte Bjerre 61 69 78 71