Kategori: Aktiviteter
Skrevet af: web
30/10-2019

Musik, lyd og lytning-selvomsorg gennem øregangen onsdag den 30. oktober fra kl.19 til 21


Vi kender det.Vi bliver rørte af et bestemt stykke musik eller vi mærker afslapning, hengivelse eller måske modstand mod noget, vi hører. Musik har evnen til at snige sig bag om vores vilje og berøre os. Mulighederne for at anvendemusik og lytte mere bevidst i vores hverdag for at undersøge alt det sunde i os.Omdrejningspunktet denne aften står i musikkens tegn. Når musiker og muskikterapeaut Hanne Raffnsøe fra Svanevig Hospice kommer forbi Guldborgsund Frivilligcenter og fortæller om arbejdet som musikterapeaut.

Samtaleaften for efterlevende, giver mulighed for at mødes og tale med andre mennesker, der også har oplevet et personligt tab. Når tanker deles med andre, viser det sig ofte, at man ikke er helt alene, og nye perspektiver kan dukke op.Til at igangsætte samtalerne har vi inviteret forskellige oplægsholdere, som på den ene eller anden måde har erfaringer med, hvad mennesker i sorg ofte er optaget af.

Samtaleaftenerne ledes af 2 professionelle frivillige, der er tilknyttet Lokalrådgivningen i Nykøbing Falster og Kræftrådgivningen i Næstved, - sygeplejerske Lene Jespersen og sygeplejerske Ann Feilberg
Møderne finder sted hver den sidste onsdag i måneden.
 
Sted: Guldborgsund FrivilligCenter, Banegårdspladsen 1A, 4800 Nyk. F.
Tid: 19-21
Tilmelding ikke nødvendig.