Kategori: Foreninger
Skrevet af: web
06/01-2020

Kommunen byder på tapas


I løbet af januar afholder Guldborgsund klommune fire møder rundt om. De har alle det same tema - nemlig at bo og leve i Guldborgsund.

Allerede mandag den 6. januar blev projektet skudt i gang med et møde på Rådhuset i Stubbekøbinng. Her var temaet "Det lokale Fællesskab", og oplægsholderne fra Liv i Stubbekøbing, Falsters Hjerte og Nordøstfalsters Fremtidsforening fra Horbelev.

Mandag den 13, januar kommer næste møde. Her er temaet "Det rige Hverdagsliv". Her er Guldborgsund Frivilligcenter blandt oplægsholderne. Det er også Saxkjøbing Turistforening og Quality Lolland. Mødested er Nysted Bio. Mødet er fra 19.00 - 21.00.

Ugen efter rykker cirkus til Ny Kirstineberg, hvor det handler om karriere og uddannelse. Her er Business LF, Vores Nykøbing og Lovestorm Lolland-Falster oplægsholdere. Mødet er fra 17.00 - 19.00.

Så er der en pause, inden man den 13. feburar har det sidste møde - i København. Det handler om at vende hjem til Lolland-Falster. Og her er eksilnetværket og CopenFalster oplægsholdere. Det sker på SOHO, Vesterbro, København og starter klokken 18.00.

...